Španělský salát s krevetami
30 min.
Ingredience
- 200gramůRýže dlouhozrnná
 - 4lžíceOlej olivový extra panenský
 - 20kusůOlivy bez pecky
 - 500gramůKrevety tygří - loupané
 - 3kusyPaprika červená
 - 3kusyRajčata
 - 0,5litrVoda pitná
 - 0,5lžičkaŠafrán
 
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
236 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
7 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Rýži se šafránem vaříme v 1/2 l vody na mírném ohni doměkka. Ostatní suroviny důkladně promícháme v míse a přimícháme vychladlou rýži.
 - 2Přísady na dresing uzavřeme a protřepeme. Dresingem přelijeme směs v míse a ještě jednou lehce promícháme.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.