Srnčí kousky v bramborovém těstíčku

23 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
490 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
27 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
140 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Srnčí kýtu nakrájíme na silné nudličky a v míse je smícháme s prolisovaným česnekem, hořčicí, kořením a solí. Pod fólií necháme asi 1 hodinu v chladničce.
  • 2
    Marinované kousky namáčíme v těstíčku a smažíme v oleji dorůžova.
  • 3
    Těstíčko připravíme z ustrouhaných oloupaných syrových brambor, vejce, mouky a soli.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.