Šťavnatá jehněčí kýta s parmezánem

165 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
618 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
45 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
113 mg
Cukr
445 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso omyjeme a na povrchu na několika místech nařízneme. Česnek oloupeme a utřeme. Sýr nakrájíme na menší kousky. Maso osolíme a opepříme, zářezy vyplníme kousky sýra a česnekem a zalijeme jej citronovou šťávou. Necháme 30 minut odležet.
  • 2
    Marinované maso zabalíme do dvou vrstev olejem potřeného papíru, převážeme provázkem a dáme grilovat na cca 120 minut. Během grilování v polovině času otočíme. Servírujeme se šťávou z grilování.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.