Steak z tuňáka s melounem

30 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
2045 kcal
Bílkoviny
58 g
Tuky
192 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Porce tuňáka osolíme, bagetu nakrájíme na plátky, kopr nasekáme najemno. Chřest očistíme a nakrájíme na tenčí plátky. Rajčátka rozpůlíme, meloun vykrojíme ze slupky a nakrájíme na tenké kousky.
  • 2
    Na porce tuňáka položíme lístek bazalky, plátek bagety a zabalíme do plátku slaniny.
  • 3
    Omáčku připravíme z vývaru z korýšů. Vývar v kastrole zredukujeme na třetinu, zmírníme plamen a postupně do vývaru zamícháme máslo za stálého míchání. Na závěr vmícháme kopr, osolíme a opepříme.
  • 4
    Chřest osmažíme na másle a zakapeme citronovou šťávou. Rajčátka s melounem orestujeme na olivovém oleji, osolíme, opepříme a ochutíme bazalkou.
  • 5
    Naposledy na oleji z obou stran osmažíme tuňáka, z každé strany 2 minuty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.