Štěrbák zapečený s máslem

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
68 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
6 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
2 g
Vápník
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a očištěné štěrbáky vložíme do vařící neosolené vody a povaříme 5 minut. Vyjmeme a na cedníku propláchneme studenou vodou. Necháme okapat.
  • 2
    Zapékací mísu vymažeme částí másla, urovnáme do ní štěrbáky, osolíme a poklademe vločkami zbylého másla. Mísu přiklopíme pokličkou.
  • 3
    Pokrm zapékáme v mírně vyhřáté troubě asi 20 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.