Sterilovaný kopr
20 min.
Ingredience
- 500gramůKopr čerstvý
 - 1lžíceOcet kvasný lihový
 - 2lžíceSůl
 - 300mililitrůVoda pitná
 
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
27 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Vápník
131 mg
Postup přípravy
- 1Čerstvý kopr důkladně propláchneme pod tekoucí vodou, nakrájíme a vložíme do sklenice o objemu 5 dl. Zalijeme octem, zasypeme solí a dolijeme vodou.
 - 2Sklenici zavíčkujeme a v zavařovacím hrnci sterilujeme po dobu 3 minut od bodu varu.
 - 3Po vychladnutí vyjmeme a uchováme v temné a studené místnosti.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.