Strouhání do polévky

14 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
137 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
2 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
780 mg
Cukr
112 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mouku smícháme s vejcem.
  • 2
    Vypracujeme tuhé těsto, které nastrouháme přes hrubé struhadlo přímo do polévky.
  • 3
    Vaříme 4 minuty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 10. 10. 2015
Strouhání do polévky
Strouhání občas dělávám, tady jsem musela přidat ještě malinko vody, asi jednu lžíci. Ale to taky záleží, jaké velikosti je vejce. Neměla jsem odvahu strouhat přímo do polévky, jelikož se znám...😁 Takže na podložku a pak do polévky. Strouhání je na více porcí, odhadem cca 5 - 6. Za mě palec nahoru.