Studená kaše z celeru a brambor
45 min.

Ingredience
- 1kusVejce slepičí
- 600gramůCeler bulvový
- 300gramůBrambory
- 1špetkaSůl
- 150gramůMajonéza
- 1kusCitrony
- 1kusSalát hlávkový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
360 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
31 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Vejce uvaříme na tvrdo.
- 2Oloupaný celer opláchneme, nakrájíme na větší kostky a uvaříme v osolené vodě do měkka. Uvařené scedíme.
- 3Brambory omyjeme, oloupeme a pokrájíme na větší kostky. Uvaříme v jiném kastrolu v osolené vodě, uvařené scedíme.
- 4Brambory, celer a vejce prolisujeme, necháme vychladnout.
- 5Poté kaši upravíme na listy salátu, přelijeme majonézou a ozdobíme dílky citónu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.