Studená rýže

30 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
923 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
30 g
Sacharidy
105 g
Vláknina
1 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rýži s mlékem a špetkou soli vaříme hodně doměkka.
  • 2
    Do horké rýže vmícháme změklou želatinu s cukrem. Po vychladnutí (než ztuhne) přimícháme ušlehanou smetanu.
  • 3
    Formičky vypláchneme studenou vodou, naplníme rýží a dáme do chladu ztuhnout.
  • 4
    Rýži vyklopíme z formiček a zalijeme jakoukoli ovocnou šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.