Suflé z cukrářšké šlehačky s citronem
40 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 20gramůMáslo čerstvé
- 10kusůVaječný bílek slepičí
- 60gramůCukr krupice
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
143 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
4 g
Sacharidy
16 g
Cukr
15 g
Vápník
1 g
Postup přípravy
- 1Troubu předehřejeme na 200C.
- 2Z bílků a špetky soli ušleháme tuhý sníh, poté přidáme 50g cukru a vše vmícháme do studené cukrářské šlehačky.
- 3Formu na suflé vymažeme a vysypeme cukrem. Směs rozetřeme do formy a povrch uhladíme. Vložíme do trouby, pečeme 15-20minut a hotové ihned servírujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.