Šumavský houbový pekáček

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
414 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
15 g
Sacharidy
55 g
Vláknina
11 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vychladlé brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky.
  • 2
    Na sádle zpěníme jemně nasekanou cibuli, přidáme houby nakrájené na plátky a podusíme doměkka. Osolíme, opepříme, okmínujeme a promícháme s bramborami.
  • 3
    Brambory a houby dáme do sádlem vymazaného a strouhankou vysypaného pekáčku a zalijeme vejci rozšlehanými v mléce s pažitkou, majoránkou a solí. V horké troubě zapečeme dozlatova.
  • 4
    Podáváme se zeleninovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.