Šunka po bostonsku
25 min.
Ingredience
- 2lžíceMáslo čerstvé
 - 1lžičkaCukr krupice
 - 3lžíceOcet kvasný lihový
 - 1lžíceDžem rybízový
 - 1lžičkaHořčice
 - 1špetkaPaprika mletá sladká
 - 300gramůŠunka dušená
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
215 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
15 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
65 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Plátky šunky opečeme na pánvi s rozpuštěným máslem. Zabalíme je do alobalu a uložíme na teplém místě.
 - 2Do tuku od opékání dáme cukr a necháme ho zkaramelizovat. Přidáme hořčici, ocet, rybízový džem a papriku. Omáčku rozšleháme a necháme prohřát, až se suroviny spojí.
 - 3Plátky šunky rozdělíme na talíře a zalijeme omáčkou.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.