Šunkový salát s jablíčkem
38 min.
Ingredience
- 100gramůMajonéza
- 2špetkySůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 10mililitrůCitronová šťáva
- 1kusOkurka salátová
- 2kusyVejce slepičí
- 1lžíceHořčice
- 200gramůŠunka dušená
- 1kusJablka
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
275 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
22 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
1 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Vejce vaříme natvrdo 8 minut, oloupeme a nakrájíme na plátky. Šunku pokrájíme na kostičky, salátovou okurku na proužky, jablíčko oloupeme, zbavíme jádřince a nakrájíme na srpečky. Všechny suroviny vložíme do salátové mísy a promícháme.
- 2Do majonézy vmícháme hořčici, sůl, pepř a citronovou šťávu. Ochucenou majonézu přimícháme do salátu a podáváme vychlazené.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.