Sváteční vývar s fazolkami
130 min.

Ingredience
- 750gramůHovězí maso přední
- 2kusyCibule
- 1kusMrkev kořen
- 100gramůSmetana 12% (konzumní)
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kusPetržel kořen
- 1lžičkaMouka pšeničná hladká T 650
- 1lžičkaSůl
- 1litrVoda pitná
- 200gramůFazolové lusky zelené
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
391 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
17 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Opláchnuté maso nakrájíme na kousky a uvaříme ve slané vodě.
- 2Pěnu, která se vytvoří, odstraníme.
- 3Oloupeme cibuli, mrkev, kořen petržele a očistíme fazolové lusky.
- 4Cibuli a kořenovou zeleninu pokrájíme a fazole nakrájíme napůl.
- 5K uvařenému masu přidáme zeleninu a povaříme.
- 6Smícháme mouku s vodou a smetanou a přilijeme do polévky, jakmile bude vše uvařené.
- 7Osolíme a opepříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.