Švédský závitek
70 min.
Ingredience
- 60gramůMléko kefírové
 - 200gramůTelecí kýta
 - 1špetkaSůl
 - 20gramůMáslo čerstvé
 - 20gramůSýr Eidam cihla 40%
 - 20gramůŠunka dušená
 - 10gramůMouka pšeničná hladká T 650
 
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
270 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
15 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
158 mg
Vápník
2 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme je a osolíme.
 - 2Každý plátek naplníme šunkou a sýrem. Zabalíme do čtverečku, nasuchu opečeme, podlijeme a dusíme.
 - 3Šťávu zahustíme nasucho opraženou moukou rozmíchanou ve vodě a ještě povaříme.
 - 4Nakonec přilijeme kyselé mléko a přidáme kousek másla.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.