Švejžužu
30 min.
Ingredience
- 500gramůVepřová kýta
- 1kusPaprika červená
- Na marináda
- 2kusyVaječný žloutek slepičí
- 2lžičkyOmáčka sojová světlá
- 1lžičkaSolamyl
- 1lžičkaKari koření
- 4lžíceOlej rostlinný
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
510 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
39 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
601 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Omyté a osušené maso nakrájíme na nudličky, papriku očistíme od semínek a nakrájíme na nudličky. Žloutky smícháme s omáčkou, solamylem a kari.
- 2Maso s paprikou vložíme do mísy, přelijeme marinádou a dobře promícháme. Pod fólií dáme přes noc do lednice.
- 3Druhý den maso po orestujeme na rozpáleném oleji.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.