Svíčková s ragú, slaninou a houbami
80 min.

Ingredience
- 1kusCibule
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 100gramůRajčata
- 200gramůPaprika zelená
- 200gramůŽampiony čerstvé
- 200gramůHusí prsa
- 80gramůAnglická slanina
- 150gramůHrášek
- 800gramůHovězí svíčková
- 50gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaPepř černý mletý
- 300gramůTelecí kosti
- 1lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
653 kcal
Bílkoviny
57 g
Tuky
33 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Cibuli nakrájíme nadrobno, na oleji ji zpěníme s mletou paprikou, rozdrcenými telecími kostmi a vodou. Kosti musí být ponořené. Přidáme sůl a zvolna vše vaříme čtyřicet minut.
- 2Rajčata ponoříme do vařící vody na dvě minuty, potom do ledové vody. Oloupeme je, nakrájíme na plátky, slaninu na proužky, papriku a žampiony na kostičky a husí pečínku na kostky.
- 3Slaninu vyškvaříme, přidáme husí maso a po minutě papriky, houby, rajčata a hrášek. Po třech minutách přiléváme vývar a přidáváme sůl a pepř. Ragú necháme projít varem a poté odložíme stranou.
- 4Svíčkovou nakrájíme na plátky, zlehka naklepeme a tři minuty prudce opékáme z jedné strany, dvě minuty z druhé. Uvnitř musejí zůstat růžové.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.