Švýcarská polévka se sýrem
50 min.
Ingredience
- 160gramůRajčata
 - 80gramůZelenina kořenová
 - 10gramůMáslo čerstvé
 - 5gramůPetržel - nať
 - 20gramůSýr Eidam cihla 40%
 - 40gramůBrambory
 - 0,5lžičkaSůl
 
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
106 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
7 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Očištěnou a jemně nakrájenou zeleninu zalijeme vařící osolenou vodou a povaříme.
 - 2Přidáme na kostičky nakrájené brambory a oloupaná, nakrájená rajčata. Nakonec polévku zjemníme kouskem másla a sekanou petrželkou.
 - 3Na talíři posypeme každou porci nastrouhaným sýrem.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.