Sýrové fondue na víně
20 min.

Ingredience
- 100mililitrůOmáčka bešamelová
- 300gramůSýr Čedar
- 150mililitrůVíno bílé
- 1kusBageta
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
257 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
13 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
750 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Na grilu rozehřejeme zapékací mísu a nalijeme do ní bešamelovou omáčku s vínem a ohřejeme ji. Pomalu za mírného ohně přidáváme do mísy sýr a nesustále obsah mícháme. Sýr se bude postupně rozpouštět. Podáváme ideálně k čerstvému bílému pečivu, které v omáčce namáčíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.