Sýrové jehly smažené v těstíčku
30 min.
Ingredience
- 10gramůSůl
- 750gramůSýr Eidam cihla 40%
- 300gramůSalám jemný
- 120gramůVejce slepičí
- 250gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 250mililitrůMléko polotučné
- 300gramůTuk
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
718 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
57 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
788 mg
Cukr
92 mg
Postup přípravy
- 1Sýr a salám oloupeme a nakrájíme na kousky široké půl centimetru. Střídavě napichujeme na špejli.
- 2Vejce rozšleháme v mléce, přisypeme prosátou mouku, přisolíme a připravíme hustší těstíčko.
- 3Hotové špízy v těstíčku smáčíme a v horkém tuku je smažíme do zlatavé barvy.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.