Tagliatelle se šalvějovou omáčkou
35 min.
Ingredience
- 1lžičkaSůl
- 150gramůMascarpone
- 1hrstŠalvěj čerstvá
- 0,25litrVývar zeleninový
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 80gramůSýr Parmezán
- 500gramůTěstoviny Tagliatelle
- 2litryVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
776 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
30 g
Sacharidy
99 g
Vláknina
5 g
Cukr
194 mg
Postup přípravy
- 1Tagliatelle uvaříme v osolené vodě al dente a scedíme.
- 2Mezitím omyjeme šalvěj, necháme dobře okapat a lístky najemno nasekáme. Podusíme je na rozehřátém másle. Poté přilijeme zeleninový vývar, přimícháme mascarpone a nastrouhaný parmazán.
- 3Omáčkou přelijeme nudle a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.