Tatarák s kapary
20 min.
Ingredience
- 250gramůHovězí svíčková
- 1kusCibule červená
- 1lžíceWorcester (worcesterská omáčka)
- 3lžičkyHořčice Dijonská
- 1lžíceKapary
- 1kusOkurky nakládané
- 2špetkyPepř černý mletý
- 0,25lžičkaTabasco
- 0,25lžičkaSůl
- 1lžíceProtlak rajčatový
- 1kusVaječný žloutek slepičí
- Na topinky
- 1stroužekČesnek
- 4krajíceChléb konzumní
- 1lžíceSádlo škvařené
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
686 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
14 g
Sacharidy
81 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Maso umeleme, kapary posekáme, cibuli nakrájíme najemno, okurku nakrájíme na kostičky. Do žloutku zašleháme hořčici, protlak, worcester a tabasco. V míse pečlivě promícháme maso se všemi zbylými surovinami. Na pánvi usmažíme po obou stranách krajíce chleba, potřeme je česnekem a podáváme k tataráku.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.