Telecí brzlík dušený na paprice

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
284 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
20 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
452 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěný brzlík povaříme v osolené vodě 5 minut, ponoříme do studené vody a necháme okapat.
  • 2
    Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přisypeme mletou papriku a osmahneme. Přidáme na kousky pokrájený brzlík, podusíme ve vlastní šťávě a podlijeme. Dusíme do měkka.
  • 3
    Šťávu necháme vysmahnout, zaprášíme moukou, opražíme, podlijeme a dodusíme.
  • 4
    Podáváme s nočky, vařenými bramborami nebo s těstovinami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.