Telecí brzlík s omeletou

40 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
502 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
29 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí brzlík odblaníme, vyřízneme žilky, chrupavku a zbytek nakrájíme na kostičky. Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, šunku na nudličky, petrželku posekáme najemno, rajčata omyjeme a nakrájíme na osminky.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme cibuli, zpěníme, vložíme brzlík a krátce podusíme. Přidáme petrželku, zalijeme sherry, podle chuti osolíme, opepříme a krátce podusíme.
  • 3
    V misce rozšleháme vejce, přisypeme šunku, sůl, pepř a v jiné pánvi na oleji usmažíme 4 omelety. Rozdělíme na talíře, na ně upravíme brzlíkovou směs, ozdobíme rajčaty a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.