Telecí dušené na protlaku
50 min.

Ingredience
- 100gramůTelecí plec
- 10gramůMáslo čerstvé
- 1šálekVoda pitná
- 20gramůMléko polotučné
- 3gramyMouka bramborová
- 10gramůProtlak rajčatový
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
215 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
12 g
Sacharidy
6 g
Vápník
2 g
Železo
12 mg
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na kostky, osolíme a opečeme nasucho. Podlijeme vodou, přidáme rajčatový protlak, máslo a dusíme doměkka.
- 2Před koncem dušení šťávu rozředíme na potřebné množství a zahustíme bramborovou moukou rozmíchanou v trošce studeného mléka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.