Telecí dušené na protlaku

50 min.
Česká republika

Ingredience

    • 100gramůTelecí plec
    • 10gramůMáslo čerstvé
    • 1šálekVoda pitná
    • 20gramůMléko polotučné
    • 3gramyMouka bramborová
    • 10gramůProtlak rajčatový
Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
215 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
12 g
Sacharidy
6 g
Vápník
2 g
Železo
12 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na kostky, osolíme a opečeme nasucho. Podlijeme vodou, přidáme rajčatový protlak, máslo a dusíme doměkka.
  • 2
    Před koncem dušení šťávu rozředíme na potřebné množství a zahustíme bramborovou moukou rozmíchanou v trošce studeného mléka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.