Telecí játra dušená nakyselo

25 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
580 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
37 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
488 mg
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěná játra nakrájíme na plátky a namočíme do mléka na 1-2 hodiny.
  • 2
    Jarní cibulky omyjeme a nakrájíme na kolečka. Osmahneme je na sádle, přidáme okapaná játra a po všech stranách je zprudka opékáme několik minut. Osolíme, opepříme, přidáme cukr a vinný ocet a dobře promícháme. Necháme jen přejít varem.
  • 3
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.