Telecí játra pečená na cibulce
30 min.

Ingredience
- 1000gramůJátra telecí
- 80gramůTuk
- 2gramyKmín celý
- 1gramPepř černý mletý
- 20gramůSůl
- 100gramůMáslo čerstvé
- 200gramůCibule
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
294 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
21 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
388 mg
Cukr
853 mg
Postup přípravy
- 1Telecí játra zbavíme žilek a nakrájíme je na proužky nebo na hranolky.
- 2Cibuli jemně nakrájíme, osmahneme na části tuku, přidáme játra a za stálého míchání společně rychle osmažíme. Přidáme pepř a kmín a krátce pod poklicí podusíme.
- 3Nakonec játra osolíme, přidáme máslo a promícháme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.