Telecí játra smažená v pivním těstíčku

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
374 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
17 g
Sacharidy
8 g
Cukr
223 mg
Vápník
317 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí játra omyjeme studenou vodou a odstraníme z nich blány. Pak je nakrájíme na tenké plátky, které lehce naklepeme a na okrajích nařízneme.
  • 2
    Z mouky, vajíček a piva připravíme hladké těstíčko, ve kterém plátky jater obalíme.
  • 3
    V pánvi rozehřejeme olej, obalená játra v něm osmažíme z obou stran doměkka, pak je osolíme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.