Telecí karbanátky I

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
288 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
13 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
935 mg
Vápník
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso opláchneme, očistíme, nakrájíme na menší kostky, umeleme. Namleté maso osolíme, okořeníme, vmícháme mouku a směs velmi dobře propracujeme, aby se nám spojila.
  • 2
    Prkénko posypeme hladkou moukou a ze směsi na něm tvoříme placičky, které opečeme na másle na každé straně 3 minuty.
  • 3
    Hotové placičky pokládáme na mísu. Tuk od opékání zalijeme trochou vývaru, povaříme a šťávou přelijeme karbanátky.
  • 4
    Jako přílohu podáváme bramborovou kaši či saláty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.