Telecí kolínka s fíky

115 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
493 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
21 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
961 mg
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí kolínka osolíme, opepříme a obalíme v mouce. V pekáči rozehřejeme olej, přidáme máslo, přiložíme kolínka a osmahneme ze všech stran. Přisypeme nadrobno pokrájenou šalotku, orestujeme, podlijeme sladkým bílým vínem, pekáček zakryjeme alobalem, vložíme do vyhřáté trouby, pečeme 45 minut. Pekáček odkryjeme, přidáme pokrájené čerstvé fíky, brusinky, podle potřeby kolínka otočíme a pečeme dalších 45 minut.
  • 2
    Upečená kolínka s omáčkou rozdělíme na talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.