Telecí maso na přírodní způsob
35 min.
Ingredience
- 1200gramůTelecí kýta
- 50gramůMouka pšeničná hladká
- 30gramůMáslo čerstvé
- 8gramůSůl
- 5gramůKoření Steak 7 pepřů
- 40gramůPetržel kudrnka
- 40gramůSádlo škvařené
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
363 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
17 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
238 mg
Vápník
1 g
Postup přípravy
- 1Telecí maso nakrájíme na slabé plátky, osolíme, opepříme, obalíme v hladké mouce. Na pánvi rozpálíme sádlo, vložíme do něj telecí plátky a po obou stranách osmažíme. Těsně před dokončením přidáme k řízkům máslo pro lepší chuť. Podáváme ozdobené nasekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.