Telecí maso s houbami a smetanou
80 min.
Ingredience
- 30gramůCibule
 - 100gramůHouby nakládané
 - 30gramůOlej stolní
 - 1lžičkaSůl
 - 1špetkaKmín celý
 - 30gramůMáslo čerstvé
 - 1špetkaPaprika mletá sladká
 - 1kusPaprika sterilovaná
 - 300gramůTelecí plec
 - 10gramůMouka pšeničná hladká T 650
 - 1lžíceKopr čerstvý
 - 0,13litrZakysaná smetana
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
302 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
23 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Maso omyjeme a nakrájíme na kostičky. Opečeme je na zpěněné cibuli, osolíme a okořeníme. Zaprášíme moukou, opražíme, přidáme máslo, podlijeme a povaříme.
 - 2K masu přidáme odkapané naložené houby, kyselou smetanu a nasekaný kopr. Vše prohřejeme.
 - 3Na talíři každou porci ozdobíme kapií nakrájenou na kolečka. Podáváme s bramborami.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.