Telecí medailonky na žampionech
50 min.

Ingredience
- 500gramůTelecí kýta
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaTymián sušený
- 1lžícePetržel - nať
- 2kusyŽampiony čerstvé
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 500mililitrůVoda pitná
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
250 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
13 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na medailonky, naklepeme, poprášíme moukou a opečeme po obou stranách na rozehřátém másle.
- 2Opečené medailonky osolíme, opepříme a posypeme tymiánem a nasekanou petrželkou. Přidáme očištěné, nasekané žampiony, podlijeme vodou a dodusíme doměkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.