Telecí medailonky s portským vínem

17 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
631 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
43 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
434 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Medailonky opepříme a lehce zaprášíme moukou.
  • 2
    Ve větší pánvi rozpálíme olej a máslo. Medailonky opékáme z každé strany asi 3 minuty, maso by mělo zůstat uvnitř lehce růžové.
  • 3
    Maso vyjmeme z pánve, osolíme, zakryjeme a necháme v teple.
  • 4
    Pánev odstavíme z plotny, přidáme do ní mleté oříšky, víno, smetanu a seškrábnutou šťávu ze dna pánve. Promícháme, osolíme, opepříme a omáčkou přelijeme připravené maso.
  • 5
    Ihned podáváme s nudlemi nebo vařenou brokolicí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.