Telecí mozeček zapečený s vejci

100 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
472 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
22 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
8 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mozeček spaříme a odblaníme. Vložíme do hrnce s horkou vodou, osolíme a povaříme 40 minut. Scedíme, nakrájíme na plátky, vyskládáme na máslem vymazaný plech. Na každý plátek mozečku poklademe plátek uvařeného vejce, plátek lanýže, bešamel smícháme se smetanou a plátky zalijeme. Zakapeme rozpuštěným máslem a zapečeme v troubě. Zapékáme 25 až 30 minut.
  • 2
    Podáváme s opečeným bramborem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.