Telecí nožičky jako ragú
50 min.

Ingredience
- 1kusCibule
- 3kusyTelecí nožičky
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 1lžíceKapary sterilované
- 0,5decilitrVíno bílé
- 1lžičkaSůl
- 1kusOkurky nakládané
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 1lžíceSardelová pasta
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
504 kcal
Bílkoviny
73 g
Tuky
19 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Očištěné nožičky uvaříme v osolené vodě doměkka, vykostíme a drobně nakrájíme.
- 2Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zředíme ji vývarem a promícháme. Přidáme na kostky nakrájenou cibuli a vaříme 15 minut. Potom přidáme nakrájené okurky, sardelovou pastu, nasekané kapary a maso z nožiček. Přilijeme víno a dusíme asi 10 minut.
- 3Podáváme s toastovým chlebem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.