Telecí nožičky jako ragú

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
504 kcal
Bílkoviny
73 g
Tuky
19 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné nožičky uvaříme v osolené vodě doměkka, vykostíme a drobně nakrájíme.
  • 2
    Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zředíme ji vývarem a promícháme. Přidáme na kostky nakrájenou cibuli a vaříme 15 minut. Potom přidáme nakrájené okurky, sardelovou pastu, nasekané kapary a maso z nožiček. Přilijeme víno a dusíme asi 10 minut.
  • 3
    Podáváme s toastovým chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.