Telecí pečeně pikantní

105 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
288 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
12 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slaninu rozkrájíme na drobno, vyškvaříme a přidáme k ní na jemno pokrájenou cibuli a osmahneme ji. Přidáme větší část másla a osolené maso, které opečeme na obou stranách. Poté maso podlijeme trochou vývarem, přikryjeme a dusíme. Ke konci dušení maso odkryjeme a maso dopečeme do červena.
  • 2
    Mrkev očistíme a nakrájíme na tenké nudličky, okurky také nakrájíme na tenké nudličky a vše přidáme k masu 15 minut před koncem pečení.
  • 3
    Na závěr šťávu zahustíme druhou částí másla smíchaného s moukou a ještě krátce povaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.