Telecí pečeně s celerem a rajčaty
70 min.

Ingredience
- 600gramůTelecí plec
- 50gramůMáslo čerstvé
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaCukr krupice
- 1lžičkaMouka pšeničná hladká T 650
- 0,25kilogramRajčata
- 0,5kusCeler bulvový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
282 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
15 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Omyté, osolené maso vložíme do pekáče s máslem a po všech stranách je opečeme. Podlijeme a v troubě pečeme téměř doměkka. Přidáme nakrájený celer, rajčata a dopečeme.
- 2Maso vyjmeme, šťávu zahustíme kouskem másla smíchaným s moukou a povaříme.
- 3Nakonec šťávu přisladíme, prolisujeme a podáme k nakrájenému masu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.