Telecí pečeně s chřestem
80 min.
Ingredience
- 20gramůMáslo čerstvé
- 200gramůChřest bílý
- 200gramůTelecí plec
- 10gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 20gramůProtlak rajčatový
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
234 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
11 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso osolíme, nasucho opečeme, podlijeme vodou a v troubě upečeme doměkka.
- 2Měkké maso vyjmeme, nakrájíme na plátky a šťávu vydusíme. Přidáme rajčatový protlak a zaprášíme nasucho opraženou moukou. Zředíme vodou a povaříme.
- 3Nakonec do pokrmu přidáme kousek másla a na talíři obložíme uvařeným chřestem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.