Telecí pečínka
110 min.

Ingredience
- 1kilogramTelecí plec
- 1decilitrVíno bílé
- 1decilitrOlej olivový
- 1lžíceSůl
- 8kusůČesnek
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
357 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
22 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
140 mg
Cukr
227 mg
Postup přípravy
- 1Telecí maso omyjeme, posolíme, potřeme olejem a vložíme do pekáče,
- 2maso obložíme celými stroužky česneku a zalijeme bílým vínem.
- 3Pekáč s masem vložíme do vyhřáté trouby a pečeme asi 1,5 hodiny při 150°C.
- 4Během pečení poléváme maso výpekem.
- 5Půl hodiny před dopečením maso otočíme, aby mělo zlatavou kůrku z každé strany a dopečeme.
- 7
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.