Telecí plátky s parmskou šunkou a šalvějí

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
341 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
26 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
7 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Papriky, brambory a lilky oloupeme, očistíme, dužiny pokrájíme na kostičky a smícháme dohromady. Zalijeme 60 ml oleje a dáme péct při 220°C na 15 minut, poté z trouby vyjmeme. Maso poprášíme moukou, navrch položíme plátek šunky a lístek šalvěje, zajistíme párátkem.
  • 2
    Zbytek oleje rozpálíme a osmahneme na něm maso po dobu 4 minut z každé strany. Poté osolíme a přilijeme do pánve ocet, vaříme 5 minut do změknutí. Pečenou zeleninu rozdělíme na talíře, navrch dáme maso, přelijeme šťávou ze smažení.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.