Telecí plíce na rajčatech

100 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
384 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
13 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plíce nakrájíme na větší kousky, vložíme do osolené vody a 30 minut povaříme. Okapané kousky osolíme, opepříme a obalíme v mouce.
  • 2
    Na hlubší pánvi rozpálíme olej, přisypeme nadrobno nakrájenou cibuli, necháme zežloutnout, přidáme kousky plic a orestujeme. Podlijeme vínem, přidáme oloupaná nakrájená rajčata bez jader, dochutíme solí, prolisovaným česnekem a posekanou petrželkou. Podusíme 30 minut.
  • 3
    Podáváme s vařeným bramborem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.