Telecí přírodní řízky zapečené

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1602 kcal
Bílkoviny
143 g
Tuky
27 g
Sacharidy
185 g
Vláknina
8 g
Cukr
223 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Řízky očistíme, na okrajích nakrojíme, naklepeme, osolíme a zaprášíme hladkou moukou. Řízky opečeme na rozehřátém másle na obou stranách. Poté je zalijeme smetanou a necháme chvilku povařit.
  • 2
    Jakmile smetana zhoustne, zalijeme řízky rozkvedlanými osolenými vejci smíchanými se lžící hladké mouky a 4 lžícemi mléka.
  • 3
    V rozehřáté troubě zapečeme přelité řízky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.