Telecí řízky na smetaně s kapary

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
536 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
36 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
603 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, opepříme a obalíme v mouce, petrželovou nať nasekáme nadrobno, cibuli nakrájíme najemno, kapary necháme okapat.
  • 2
    Na másle s olejem smažíme zprudka z obou stran řízky zhruba 4 minuty. K řízkům vmícháme cibuli, zasmažíme a přidáme citronovou kůru, citronovou šťávu, kapary, petrželovou nať, smetanu, v níž jsme dohladka rozšlehali zbylou mouku a provaříme.
  • 3
    Na závěr omáčku osolíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.