Telecí řízky s citronovou omáčkou

25 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
208 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
9 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
2 g
Cukr
47 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na 8 tenkých řízků, osušíme je a naklepeme. V pánvi na rozehřátém oleji opékáme řízky po obou stranách asi minutu. Maso vyjmeme, osolíme, opepříme a udržujeme teplé.
  • 2
    Do výpeku přilijeme vývar, citronovou šťávu, chvíli povaříme. Přidáme kapary a prohřejeme je v omáčce.
  • 3
    Telecí řízky s omáčkou upravíme na nahřáté talíře, posypeme nasekanou bazalkou, ozdobíme dílky omytého citronu.
  • 4
    Podáváme s opečenými bramborami a míchanou zeleninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.