Telecí řízky s citronovou šťávou
25 min.

Ingredience
- 600gramůTelecí kýta
- 50gramůMáslo čerstvé
- 2lžíceOlej rostlinný
- 2lžíceCitronová šťáva
- 1lžícePetržel - nať
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaSůl
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
299 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
18 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
91 mg
Cukr
78 mg
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na řízky, osolíme, opepříme a poprášíme moukou. Řízky smažíme po obou stranách na másle a na oleji. Po usmažení je necháme na teplém místě.
- 2Do výpeku vmícháme citronovou šťávu a nasekanou petrželku, vložíme řízky, prohřejeme je a přeléváme šťávou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.