Telecí řízky se žampiony

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
687 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
62 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
990 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Řízky mírně naklepeme, osolíme a okraje nařízneme. Vložíme do rozehřátého tuku a po obou stranách rychle opečeme.
  • 2
    Do tuku od opékání vložíme očištěné, na plátky nakrájené žampiony a osmahneme je. Potom přidáme máslo uhnětené s moukou a za stálého míchání necháme šťávu zhoustnout.
  • 3
    Při podávání každý řízek přelijeme šťávou se žampiony a posypeme sekanou petrželovou natí.
  • 4
    Podáváme s bramborami nebo s rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.