Telecí řízky z dvojího masa

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
392 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
18 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
411 mg
Cukr
530 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí kýtu rozkrájíme na plátky, nasolíme, opepříme. Telecí tučné odřezky rozemeleme na masovém strojku, přidáme cibuli nadrobno, osolíme, opepříme a důkladně promícháme.
  • 2
    Telecí plátky naklepeme a na každý dáme porci mletého masa. Obalíme v hladké mouce a opečeme v rozpáleném sádle z obou stran. Před dokončením vložíme na pánev máslo pro lepší chuť.
  • 3
    Hotové kotlety vyjmeme, vypečenou šťávu zaprášíme zbylou moukou a necháme chvilku povařit. Kotlety rozložíme na tác a polijeme hotovou šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.