Telecí roláda se zeleninou a vejci

105 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
546 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
29 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme je a skrojíme strany až ke žloutku. Zeleninu nakrájíme na kousky. Maso osolíme a prořízneme ho do kapsy, vnitřek osolíme a vytřeme hořčicí. Poté vejce vtlačíme do otvoru a otvor sešijeme.
  • 2
    Z masa uděláme roládu, na pekáči ji pokapeme horkým máslem, obložíme zeleninou a pečeme dvacet minut při 220 stupních C. Pak roládu podlijeme vínem a pečeme dalších padesát minut při 180 stupních C. Průběžně poléváme vlastní šťávou.
  • 3
    Roládu poté necháme odpočívat deset minut, nakrájíme na plátky a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.