Telecí závitky se žampióny

60 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
741 kcal
Bílkoviny
117 g
Tuky
24 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
4 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Náplň : Nakrájíme na jemno cibuli, zpěníme na kousku másla, přidáme nasekanou petrželovou nať, očištěné, drobně rozsekané žampióny. Směs osolíme a bez podlévání dusíme do měkka. Na závěr přidáme ušlehané vejce.
  • 2
    Řízky očistíme, na okrajích nařízneme, naklepeme, osolíme a potřeme vychladlou náplní, svineme je do závitků a spíchneme je párátkem či jehlicí nebo převázat nití. Závitky zaprášíme jemně moukou a opečeme je na másle. Poté je mírně podlijeme a dusíme do měkka.
  • 3
    Jako přílohy podáváme rýži, brambory, bramborovou kaši a saláty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.